MEDIALLE
YHTEYDENOTOT
Yhteydenotot ja haastattelut: Tapio Knuuttila, +358 45 330 9808, tapio.knuuttila@skabam.com
TIEDOTTEITA
FREX-TAPAHTUMA: Eurooppalaisten keittiömestareiden vierailu Suomessa 28.8-1.9.2022
19.9.2022
FREX-raaka-aineille haetaan uusia käyttötapoja kokkien innovaatiokilpailulla
Heikki Kähkönen / Viisi Tähteä, 21.8.2022
Suomalaisten marketeista saamat perunat ovat Keski-Euroopassa Michelin-tähtikokkien suurta herkkua
Viisi Tähteä, 2.2.2022
Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 17.11.2021
Frex-tuotteet ovat vastaus Suomen hiilinegatiiviselle maataloustuotannolle
Heikki Kähkönen / Viisi Tähteä, 9.9.2021
Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 24.8.2021
Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 10.6.2021
Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 29.4.2021
Eeropekka Rislakki / Viisi Tähteä, 24.3.2021
MATERIAALIPANKKI
Luvat kuvien käyttöön: info@skabam.com
ARTIKKELEITA
2022
A pure Finnish potato that returned to its roots
Marjet Lubbers / Fresh Plaza 8.11.2022
Mariaana Nelimarkka / Avecmedia 9.9.2022
Saksalainen Michelin-kokki ihastui Saimaan muikkuihin: "Aivan mahtava maku ja rakenne"
Petri Vironen / Yle Uutiset 6.9.2022
Finnish companies, authorities take Dutch wholesaler on a food experience
Marjet Lubbers / Fresh Plaza 5.9.2022
Josefiina Baraka / Ilta-Sanomat 2.9.2022
Finse bedrijven en overheid nemen Van Gelder mee op foodexperience
Marjet Lubbers / AGF 2.9.2022
Outi Airola / MTV Uutiset 30.8.2022
Parempi peruna - Yrittäjäpari haluaa viedä suomalaisen Frex-perunan maailman parhaisiin keittiöihin
Saara Koho / Kauppalehti Optio 23.2.2022
Teija Sutinen / Helsingin Sanomat 2.2.2022
Suomalainen peruna hämmästyttää Euroopan tähtikokkeja: ”Saako näitä teillä tosiaan kaupasta?”
Eeva Paljakka / Iltalehti 2.2.2022
2021
Paistettu kananmuna Michelin-kokki Sauli Kemppaisen tapaan - tätä on kokeiltava
Tuuli Lindgren / Iltalehti 15.9.2021
Huippukokin täyttävä perunaresepti: ”Oma klassikkoni ja kesäherkkua parhaimmillaan”
Emmi Niiniaho / Iltalehti 21.7.2021
Sofia Virtanen / Tekniikka & Talous, 24.6.2021
Varhaisperunan ja parsan juhlaviikot
Mariaana Nelimarkka / Aromi, 3.6.2021
Sofia Virtanen / Talouselämä, 16.5.2021
Suomalaisyhtiön uusvanha perunanviljelymenetelmä poistaa ilmasta hiilidioksidia
Sofia Virtanen / Tekniikka & Talous, 14.5.2021
JARI F. LAMPÉN / Suomen Kuvalehti, 1.4.2021
Klaus Nurmi / Uusimaa, 29.3.2021
2020
Petra Tuominen / MTV, 21.1.2020
Uusi suomalainen superperuna viedään lähes käsistä - kaikki ylistävät mieletöntä makua
Eeva Paljakka / Iltalehti, 22.1.2020
Josefiina Baraka / Iltasanomat, 23.1.2020
Frex-perunaa ylistävät ammattilaiset ja kotikokit - tästä syystä sitä kutsutaan superperunaksi
Sanna Mansikkamäki / Kotiliesi, 3.2.2020
Huippukokit ylistävät uuden supermunan makua - tätä haluat maistaa
Eeva Paljakka / Iltalehti, 1.4.2020
Munan renessanssi - Frex-peruna sai seurakseen kananmunan
Mariaana Nelimarkka / Aromi, 9.4.2020
Jari F. Lampén / Suomen Kuvalehti, 12.6.2020
Suomen kuumalla perunalla riittää vientiä
Anni Turpeinen / KEMIA-lehti, 16.6.2020
Suomalainen peruna 62 euroa - belgialaisen Michelin-ravintolan kallein annos voi hämmentää
Eeva Paljakka / Iltalehti, 4.9.2020
Frex-peruna, paluu juurille. Vieraana Tapio Knuuttila
Juha Kakkuri / Menestysresepti podcast, 11.11.2020
2019
Anna-Liina Kauhanen / Helsingin Sanomat, 21.1.2019